top of page
DSC_7748.jpg

Skab din fremtidige arbejdsstyrke
Internationalt Talent

International Talent fremmer integrationen af expats i danske virksomheder og samfundet generelt.
Our Services

Få succes med at tiltrække, integrere og fastholde internationale medarbejdere

Vi styrker danske virksomheder i at navigere overgangen til en blandet dansk-international arbejdsstyrke gennem rådgivning og træningsprogrammer.

Forstå udfordringerne

Selv med jeres bedste indsats, fortsætter udfordringerne? Få værdifuld indsigt i, hvad der kan være udfordrende for internationale medarbejdere gennem vores konsulenttilgang, der bygger på akkulturations- og erhvervspsykologi.

Klar til løsninger?

Vi tilbyder træningsprogrammer til expats med fokus på at lette deres integration i danske virksomheder og samfund. Vores træningsmoduler bygger på principperne inden for akkulturationspsykologi og forskning inden for HR-management.

Justér alle for forandring

Forandring er hård og truer den psykologiske tryghed for din eksisterende arbejdsstyrke. Vi tilbyder træningsprogrammer til jeres danske ledelse og arbejdsstyrke med fokus på tværkulturel kommunikation og kompetencer.

Udtalelser

" Det nye syn, jeg opnåede, er befriende og skaber en varig, forfriskende selvfornyelse ."

- H.B. 
Expat i Danmark

Om Julia

Version 2 J Jones I_edited.jpg

Dr. Julia Jones, ph.d., brænder for at gøre integrationen af internationale medarbejdere i danske virksomheder og samfundet mere gnidningsløs. Hendes ekspertise omfatter rådgivning om integration af internationale medarbejdere og skræddersyede træningsprogrammer både for danske og internationale ansatte. Julia bruger forskning som grundlag og anvender psykologiske modeller af akkulturation for at finde de mest effektive strategier for en problemfri integration.

 

Med en naturvidenskabelig ph.d. fra Oxford University, en bachelorgrad i psykologi fra SDU og en dansk coachingcertificering har Julia en alsidig baggrund inden for både forskning og coaching. Oprindeligt fra Tyskland og bosat i Odense siden 2014, bringer hun en unik tværkulturel forståelse formet af hendes erfaringer i syv lande. Udover hendes professionelle ekspertise har Julia også selv oplevet kompleksiteterne ved international beskæftigelse, familiære dynamikker og rollen som medfølgende partner i den danske kontekst.

Contact
bottom of page